E-post:    Prenumerera nu

Här kan du köpa våra kläder

Vi är stolta och glada över att här presentera våra återförsäljare. Gemensamt för alla är att de har mycket nära kontakt med en specialiserad och krävande kundkrets. De erbjuder hela eller delar av vårt sortiment och de kan med sitt kunnande ge dig råd och hjälp när du ska välja.
 


Grövelsjöns Fjällstation
Lugn och ro, frisk luft och ett varsamt nyttjande av naturen präglar verksamheten här.
I vår butik finns ett stort utbud av friluftsutrustning, kläder, livsmedel och souvenirer. I uthyrningen kan du hitta komplett firluftsutrustning - allt från alpint, turskidor fiskeutrustning till regnställ och kanoter. Välkommen!

 

Ena i Sollentuna
Vi handhåller ett brett sortiment av sport- och fritidsartiklar i vår välsorterade butik och via e-handel. Välkommen att sondera bland luft- och havskajaker, vikcyklar, enhjulingar, långfärdsskridskor och mycket annat.

Hönö Sport
Kom och besök vår sportaffär som ligger i Hönö Galleria på Hönö. Butiken är fylld med sportkläder, skor och tillbehör för alla smaker och olika aktiviteter.
  Göteborgs Yoga Centrum - ett av Sveriges äldsta och mest välrenommerade yogacenter. Här har det i 20 år erbjudits kvalificerad yogaundervisning av internationellt utbildade yogalärare under ledning av Leela G Hansen. 
Måvens i Stora Höga
Vi är butiken med klimatsmarta produkter. Vi säljer kläder från Mexx, Mollio, BabyBamboo, Bamboo Clothing, The Earth Collection, Mini Star, Miss Voltage, Banana Moon, Emilia, Walking och nu även Unlimited Performance!
  USyoga i Borås
Välkommen till Sturegatan 51 och praktisera Ashtanga yoga med oss!
I vår butik och e-shop kan du också inhandla underbara ekologiska träningskläder. Väl mött :) 
Organiconly, Sturegallerian Stockholm
Med nya spännande eko-produkter inom mode, hälsa och skönhet önskar vi alla välkomna in i vår nya butik i centrala Stockholm, och till vår webbhandel. 

 

Dansbutiken i Göteborg
Vi är specialister på kläder, skor och tillbehör för dig som dansar, tränar och gymnastiserar. Beställ dina danskläder, dansskor och träningskläder direkt i vår e-butik eller besök vår välsorterade butik på Vasagatan 48 i Göteborg.
Studio Pilates i Helsingborg
Hos oss blir du väl omhändertagen av våra välutbildade instruktörer. Vi erbjuder träning i grupp, Pilates för gravida, personlig tränare, instruktörsutbildningar, massage och naprapati samt kurser i kostlära.

Balans Yoga i Göteborg
Med ett utbud av yoga, meditation, massage, naprapati och hälsocoaching i harmonisk och inspirerande lokaler, kan människor i alla åldrar få en unik, avstressande och personligt stärkande helhetsupplevelse. Välkomna!

Klippt & Skuret i Båstad
Vi erbjuder bl a GOTS certifierade sköna wellness kläder av hampa och ekobomull i butiken i Hälsohuset, Båstads Företagsby. Öppet torsdagar kl 11-14.
Satyananda Yogaskola i Stockholm bedriver sedan mitten av 1980-talet undervisning i Satyananda yoga, en klassisk yogaform som utgör ett komplett system av rörelser, renande övningar och meditationstekniker.
 

Aktiv Kvinna i Mora välkomnar dig till vår mysiga studio
- en härlig mötesplats för alla kvinnor.
Tillsammans med vår kunniga personal gör vi allt för att du ska må bra och att din träning ska bli så rolig och effektiv som möjligt. 

  Tofta Spa - en fridfull oas i underbar miljö för privatpersoner, grupper och företag. Här kan du njuta med relaxavdelning, bastu, bubbelpool utomhus och andra energigivande aktiviteter. 
Helt Rättbutiken i Kungälv
Vi säljer produkter som vi kan stå för; närproducerat, ekologiskt och rättvist. Helt enkelt - helt rätt!
Välkommen in i vår butik på Västra Gatan 53! 
   Yogaroom i Kungsbacka
Det finns en yogaform för alla och hos oss kan du hitta din väg till yogan. Vi erbjuder ett brett och djupt utbud av olika yogaformer under hela dagen - både i öppna klasser och i kursform. Välkomna till oss och upplev yogans positiva inverkan på hälsan - fysisk och mental balans.
Ganesha Iyengar Yoga Studio i Göteborg
Här är du välkommen att träna Iyengaryoga för lärare med lång och gedigen utbildning. I lokalen på Karl Gustavsgatan 45 finns olika hjälpmedel och möjlighet till träning på repvägg enligt BKS Iyengars innovationer.
Ashtanga Yogacenter i Trollhättan
Hos oss kan alla vara med!
Vi erbjuder en bredd av olika yogastilar och du blir väl omhändertagen av våra välutbildade lärare. Kika även in i vår butik med ett fint utbud av ekologiska yogakläder, teer och mycket annat.
Grönskan på ön Lyr, Nösund
I vår butik har vi gjort det lite lättare för dig. Vi tar bara in produkter som vi anser är bra för dig och miljön. Så fort det finns tillgång till ekologiska produkter så erbjuder vi det. Därutöver är sortimentets kvalité vår främsta ledstjärna. Välkomna in i vår lanthandel på ön Lyr nära Näsund!

 

UP ON THE ROAD
Under hösten och vintern kommer vi att fortsätta med visningar och träffar, i samarbete med träningsställen, spa och yogacenter. UP är stolt att visa upp sina samarbetspartners;   

Aktiv Kvinna i Göteborg
I vår nya fräscha träningsstudio i Askim omges du av kunniga medarbetare med bred kompetens inom träning, massage, anatomi och kost. Kom och träna hos oss i hemtrevlig atmosfär!
 

Humleklo Yoga
Alla som vill kan utöva yoga. Det är Jessica Humleklos utgångspunkt när hon undervisar.
Du börjar där du är och blir med yogans hjälp smidigare och starkare i både kropp och sinne.
Lisa Stigsdotter
är leg sjukgymnast sedan 1994 och internationellt utbildad yogalärare. Hon leder många olika typer av yogakurser och hennes specialitet är yoga som rehabilitering av bl a ryggbesvär, sömnproblem, spänningsvärk och högt blodtryck.

 

Yoga Varberg
En hel helg med inspiration i form av yoga, dans och föreläsningar för dig som är intresserad av hälsa och träning för kropp och själ.