E-post:    Prenumerera nu
April 2011
|


April 2011

 

Gäller inte tyngdlagen för alla?

Marta Chaves är luftakrobat. Det måste vara ett av de ovanligaste yrkena överhuvudtaget. De flesta av oss har nog inte ens sett någon i aktion och tillfällena att göra det är inte så många. Men Marta och hennes man Magnus försörjer sig på detta och driver det egna kompaniet Teatro Bao.

”Jag träffade min man när jag jobbade i Tyskland. Vi reste väldigt mycket och eftersom vi var med i olika kompanier så var det svårt att hitta tid att träffas. Till slut bestämde vi oss för att flytta till Sverige”.

Marta är född och uppvuxen i Brasilien. Hennes morbror var teaterregissör och Marta kom tidigt i kontakt med scenen. Hon älskade att hålla på med teater och dans och fick så småningom vara med i olika föreställningar.  Så en dag fick hon se luftakrobatik och blev helt tagen.

”Jag växte upp i Rio där det finns en cirkusskola. Under fyra år utbildade jag mig till luftakrobat. Efter det jobbade jag i olika kompanier, men har också fortsatt med teater och dans, även om jag inte vill kalla mig skådespelare eller dansare”.   Läs mer...

Se bildspel här nedan  Unlimited Performance - 01-gallery-april-2011.jpg
Unlimited Performance - 02-gallery-april-2011.jpg
Unlimited Performance - 03-gallery-april-2011.jpg
Unlimited Performance - 04-gallery-april-2011.jpg
Unlimited Performance - 05-gallery-april-2011.jpg
Unlimited Performance - 06-gallery-april-2011.jpg
Unlimited Performance - 07-gallery-april-2011.jpg