E-post:    Prenumerera nu
Feb 2011
|


Feb 2011

 

Mot alla odds

Therese har sprungit från parkeringen till caféet där vi stämt träff men är inte ens andfådd. Hon ursäktar sig för att hon är sen (vilket hon inte är, utan prick på minuten) och ställer kloka frågor till intervjuaren. Det visar sig vara typiskt för Therese, hon är nyfiken och har lätt för att lyssna.

”Det är enklaste och bästa sättet att få veta något. I mitt jobb har jag upptäckt att allt blir så mycket enklare om jag bara tar mig tid att höra vad mina kunder säger! Och likadant med de jag hjälper med träningen. Det går inte att göra ett bra jobb om jag inte vet förutsättningarna”.

Therese är säljare. Kosttillskott för en rad olika användningsområden, styrketräning, viktkontroll eller bara välbefinnande. Men vägen dit var ganska krokig och inte alldeles enkel.

”I tjugoårsåldern började jag få en del besvär. Det visade sig senare vara fibromyalgi och reumatism. Det, tillsammans med en whiplashskada efter en cykelolycka gjorde att läkarna inte gav mig särskilt mycket hopp om ett normalt liv”.

Läs mer...

Se bildspel här nedanUnlimited Performance - 01-gallery-feb-2011.jpg
Unlimited Performance - 02-gallery-feb-2011.jpg
Unlimited Performance - 03-gallery-feb-2011.jpg
Unlimited Performance - 04-gallery-feb-2011.jpg
Unlimited Performance - 05-gallery-feb-2011.jpg
Unlimited Performance - 06-gallery-feb-2011.jpg
Unlimited Performance - 07-gallery-feb-2011.jpg
Unlimited Performance - 08-gallery-feb-2011.jpg